LAXE LØRDAG

God lørdagskveld alle! ♥

Er det flere enn meg som ikke er på fest eller på byen idag? Min kjære har dratt på konsert så jeg har installert meg foran PC’en med «En moderne familie» på TV skjermen (jeg er på andre runde nå) og fyllt opp kontor pulten med snacks. Etter sist helgs festligheter syns jeg dette ble en ganske så brukbar lørdagskveld. Føler jeg hørtes veldig gammel ut nå. Uansett, på torsdag fikk jeg endelig sett Magic Mike!! Jeg hadde håpet på litt bedre story på oppfølgeren, men der jeg ble skuffet. Strippescenene var om mulig enda bedre enn i første film, men det var vel omtrent det eneste som var bra med den. 

Jeg mistenker at de ikke gidder å bruke så mye tid på manuset så lenge Channing Tatum spiller i filmen. Det burde vel holde? Har noen av dere sett «Jupiter Ascending»? Jeg hadde høye forventninger til denne filmen da de to fineste skuespillerne (etter min mening) i verden skulle spille sammen i denne hærligheten. Men det er noe av det værste jeg har sett. Hva syns dere?

Idag hadde jeg og Luna en liten photoshoot i hagen. Jeg begynner å forstå Ida sin problematikk med byggefelt og blogging. Alltid like gøy at naboen kommer ut akkurat idet du står og tar bilder av deg selv foran hekken i hagen. «Åja, eh… hei! Kom Luna, nå må du gå og tisse, ehehe» 

6 kommentarer om “LAXE LØRDAG

  1. Haha, endelig någen som fårstår! D e så ille 😛 Syns Jupiter Ascending va heilt ok, men ikkje på langt nær så bra som eg trudde an kom t å vær!
    Så fine bilda då 😀 Du e så pen ❤ Å kjempefine header 😀

    Liker

  2. idacosta: Ja, eg forstår at eg he bagatellisert problemane dine 😦 Hmm, kanskje eg må gje an en sjangse t. Men THAT’S it then!! 😛
    Tnaaw, takk Idamor! Me fare for å hørra ud som en facebook-fjortis nå så e du finare ❤ :*

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s