BURSDAG & VR BRILLER

Hei pjusekatter ♥

Nå er jeg veldig glad for at julen endelig er over, og at vi får kommet inn i litt mer  normale (?) rutiner med tanke på mat og trening. Vi hadde siste juleselskap igår på pappa sin bursdag og første nyttårsdag. 

Bursdagsgaven fra oss var visst litt mer innviklet enn forventet 😅 Vi kjøpte en Money Maze der vi la inn et gavekort fra Intersport på 500,- pluss favoritt karamellene. Den «fallt» i bakken et par ganger i løpet av kvelden.

Mormor gjør seg klar til snikfortografering 😂

Gla’ jentå 😍

Pappa viser sine magiske kunster med sin faste assistent. Den fungerte ikke like bra når det var min tur til å assistere magikeren.

Ikke bare bare å sette seg inn i dette nymotens sportsutstyret.

Som dere kanskje har sett på de andre bildene har denne svarte boksen gått litt på rundgang. Dette var en av gavene Joakim fikk av meg i pakke kalenderen. Vi tok denne med, med tanke på at det kanskje hadde vært gøy for ungene. Men det var ikke de eneste som hadde glede av berg og dalbane på boks 😁

Dennis nyter at endelig Joakim kom på besøk igjen ♥ Nå må jeg ut en liten tur me villdyret (Luna mener jeg da 😆) før vi skal møte noen venner på restaurant før vi skal se den nye Star Wars filmen. Noen andre som har sett den? Likte du den?

3 kommentarer om “BURSDAG & VR BRILLER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s