ROADTRIP

Good afternoon krinklepants ♥

Etter en lang uke med for lite søvn og fulle arbeidsdger var det fantastisk godt å sove ut idag. Det vil si at jeg våknet kl. 10 og plaget Joakim i et par timer før han endelig gikk med på å stå opp sammen meg meg 😉 Men igår dere, fikk jeg med meg Therese på en roadtrip til Egersund. Så da kjøpte vi først med oss takeaway og tok turen innom mormor. Mira var godt fornøyd med å endelig treffe oldemoren sin igjen.

Dette kan nok skyldes at oldemor alltid har noe godt på lur til de firbeinte som kommer på besøk. «Please be for me» 😇

Dere aner ikke hvor vanskelig det er å gå inn på pizzabakeren når du selv skal holde deg borte fra melk og da OST 💔 Kinamat ftw 😢 Før vi turet videre til mamma og pappa så turet vi innom supre Silje og glimrende Geir. Der var heldigvis søte Steffen og energiske Emil fortsatt våkne.

Når vi omsider landet i Oreveien så sto det en ukjent bil i gården. Og da var det ingen ringere en onkel Rolf som var på besøk. Alltid gøy med besøk fra Mandal så det ble senere enn sent for vi begynte på hjemturen. Men nå har vi fått slappet av litt idag før vi skal i bursdag ikveld. Har dere noen spennende eller mindre spennende planer for kvelden? 😊

2 kommentarer om “ROADTRIP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s