MINE FINE

God kveld marikatter ♥

Det siste døgnet har vi kost oss en hel masse her på Lyetoppen. Siden igår formiddag har vi vært så heldige å få passe på de to fine nevøene våre Steffen den spekulative og Emil den emulerende. Vi har lenge snakket om å ha dem på overnattingsbesøk hos oss og nå gikk det endelig i boks. 

Jeg hentet de to tøffingene på Ålgård etter å ha gått en rask luftetur med Luna i hundeskogen. Jeg fikk det plutselig litt mer travelt en forventet! Det viste seg og være en god idé og la Luna få være sammen med dem i bilen før vi kom hjem og slapp henne løs meg ungene der. Da gikk det kjempe fint, og hun har vært roligheten selv det siste døgnet. Hun har en vane med å bli helt spinnvill når vi får gjester, og det er ikke alltid så greit med unger til stede.

Når vi kom hjem var både Steffen og Emil veldig klare for å spille Rocket League, og onkel Joakim låner gjerne bort gaming stolen sin for anledningen. Etter litt spilling og rydding for min del tok vi turen til bowlingen. Men der var det ikke ledig før om 40 minutter. Og da var jeg ikke sen med å foreslå McDonalds i mellomtiden. Ingen sure miner for det.

Etter et par tusen kalorier konsumert på Klepp var vi klare for å bowle av oss et par av dem. Dette må være første gang jeg har blitt varm av å bowle, jeg er til og med gangsperr i rumpa idag. Så enten er jeg i mitt livs verste form eller så tok jeg den helt ut på disco bowlingen.

Den stakkars bowling banen fikk seg noen skrubbsår her og der, men det ble en fin aktivitet for alle mann. Spesielt for tante, som dro seieren i land 😉 Etterpå gikk vi på butikken der vi fikk erfare hvor kjip man føler seg etter å ha sagt nei til annenhver ting man går forbi i butikken. Beklager mamma! Det ble en enstemmig seier for taco. Dermed ble resten av kvelden brukt til å snakke om hvor fint det måtte være i Mexico siden… taco, spise taco, snakke videre om når vi kunne reise til Mexico, se alt er lov, spise snop og spille kortskalle.

Etter en morsom men sen kveld ble det raskt morgen igjen i fjellsvingen. Det kan virke som om barn ikke har forstått at det er godt å sove lenge når man legger seg sent. Men opp måtte vi! Og der ventet straks ferske rundstykker og eggerøre, for en serivce. Skulle trodd de var på hotell 😏

Etter en mettende frokost klikket vi på Space Jam til min store glede ♥ før vi fikk over til skateparken for å prøve ut de nye rulleskoene til guttene. Etter på kokte vi opp noe joikakaker med potetstappe før vi hoppet på regiontoget og besøkte oldemor i Egersund 😄 Takk for besøket, velkommen igjen!

Hva har du gjort i helgen? Nå er jeg så sliten etter disse dagene at jeg bare på stupe i seng. Skrives ♥

4 kommentarer om “MINE FINE

  1. Så snill tante de har da!! herlig! Det så ut som en hektisk helg ja..så nå kan du senke skuldrene og slappe av litt..slitsomt med barn..selv om de er snille og gode.. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s