RUNDTUR PÅ LYEFJELL

God kveld eventyrfarere ♥  

Idag ser jeg all grunn til å skryte av gårsdagens meg! Jeg har aldri vært spesielt glad i å gå tur. Men jeg har heldigvis en hund som elsker å gå tur, og da må man. Eller, må og må.. man bør. Hvis du ikke er en av disse menneskene som foretrekker å ha en rabiat tulling på fire bein springende rundt hjemme. Da er det helt innafor å ikke gå tur 😀  

Men etter at jeg fikk Luna og snudde litt på denne kostholds og trenings flisa har dette med tur blitt litt mindre slitsomt. Og igår skinte sola, så da satt jeg og gledet meg til jeg kunne gå hjem å ta med meg Luna ut i naturen. 

Jeg hadde bestemt meg for å gå hjemmefra til Åsen over Ulvetjørna. Jeg hadde håpet å unngå den forferdelige veien som slukte skoene mine sist gang jeg gikk her. Men etter mye feilnavigering fra min side, og elendig merking fra Time kommune ville skjebnen ha meg tilbake i gjørma. Men denne hadde blitt knallhard siden sist så skoene mine fikk holde seg over jordens overflate.

Jeg har vridd hjernen min for å finne et utkikkspunkt på Lye hvor vi kunne se huset vårt, men det har virket som en umulig oppgave. Og vips, så fant jeg det mens jeg var ute å trasket! Kan du se det? 😀  

Som dere ser så ble det en goood runde som ble litt lenger en planlagt. Men, det er jo ikke å stikke under en stein at det er fint på Jæren. Så jeg kunne nok gjort verre ting enn å gå rundt med Luna i fantastisk natur, nydelig vær, frisk luft og god samvittighet. I tillegg visste jeg at det lå ferske komper fra Håland kjøtt og ventet på meg når jeg kom hjem, så det holdt humøret og motivasjonen oppe. Der hører dere, jeg blir fortsatt motivert av mat 😜 Jaja, vi får vel komme oss ut i vinden og gå av Luna litt energi etter den lange arbeidsdagen. Hva driver dere med ikveld?

3 kommentarer om “RUNDTUR PÅ LYEFJELL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s