HYTTETUR

Hei flotte fine, og riktig GOD mandag ♥

Nå er jeg nettopp ferdig på jobb og skal snart i lapskausen. Men før det ville jeg innom å vise dere hva jeg har gjort i helgen. Jeg og Joakim ble invitert på hyttetur for flere uker siden av den kilende kveseth med hans smilende Cecilie. Det ville vi jo selvfølgelig være med på og fredag kunne vi endelig plassere de turklare rumpende våre i Hondaen og legge på hjul mot Jelsa. Tre og en halv time senere hadde mørket senket seg og vi var fremme. Her sto middagen klar, peisen var tent, og stemningen var på topp.

Det smerter meg alltid å måtte gå fra festen når det enda er liv i resten. Men etter en lang uke på jobb måtte jeg svelge stoltheten min å ty til senga før de andre. Heldigvis har jeg en ung kjæreste med et 50-år gammelt sinn som syns dette var et fornuftlig tildspunkt å legge seg på, så jeg slapp å legge meg alene.

Neste dag våknet vi til en fantastisk utsikt over fjorden. Jelsa viste seg fra sine mange sider i dag, så her kunne vi sittet å skue ut vinduene hele dagen. Men siden jeg enda ikke helt har lært meg forskjellen mellom avslapping og kjedsomhet ble jeg veldig glad når vi satte i gang med kort og brett spillene. Timene gikk og vi kjørte en tur på butikken. Etter å ha fylt opp kjøleskapen ville Joakim og jeg ut å lufte oss litt. Vi hadde sett et skilt på veien til butikken som lød Barkåsen og satte kursen dit. 

Tanken om at turen til Bark «åsen» innebar en hel del stigning burde vel ha slått oss, men vi ble likevel overrasket over denne bakken som ingen ende tok. Heldigvis er vi begge stae som esel og kom oss til toppen. 

Jeg er i utgangspunktet ikke den første som roper topptur når vi skal ut å ferdes, men det er alltid gøy å utforske nye områder, og denne turen ga mersmak. Etter et litt klønete forsøk på å komme oss ned igjen over snøen sa Joakim at det var dumt vi ikke hadde med rumpebrett. «Men… vi har jo regnbukser på oss» kom det fra meg. Da kan dere vel se for dere hvordan vi grep an resten av nedstigningen 😆

Barnet i meg var fornøyd og vi kjørte tilbake til hytta med ny energi og strålende godt humør. Her brukte vi kvelden til enda mer spilling, vi spiste taco, hørte på musikk og hadde quiz. Så forutenom når jeg nesten brente ned hytta koste vi oss en hel masse. Tenk at ønsket om en kopp te skulle være så vanskelig. Men etter at lukten av brendt plastik hadde satt seg i alles nesebor fortsatte vi kosen.

Det ble en sen natt og neste dag var det allerede tid for hjemreise. De hadde meldt om vanskelige kjøreforhold og anbefalt folk å komme seg ned fra fjellet på lørdag. Men siden vi tross alt var nede ved sjøen og bare skulle OVER et par fjell, bestemte vi oss for å tro at dette skulle gå bra. Vi tok oss god tid til å slappe av på søndag, før vi fikk i oss litt frokost og tok fatt kortstokken. Men etter hvert som det snødde ned rundt oss pakket vi sammen og vasket ut før det ble helt vinter. Jeg likte ikke kombinasjonen av glatte og svingete veier, men vi kom oss alle helskinnet hjem.

Lite viste jeg om at den virkelige faren skulle slå til når jeg satt helt stille i sofan og scrollet ned over telefonen min. Da dukket nemlig det nedenforstående bildet opp i facebook feeden min å prøvde å ta livet av meg.

Jeg knakk sammen i et av mine narkleptiske anfall og var sjanseløs. Joakim prøvde å følge med på 71 grader nord som rullet over TV skjermen men det måtte han bare gi opp. Jeg klarte omsider å få frem noen ord om han kunne komme å holde hodet mitt så jeg ikke skulle slå meg mens den spesielle humoren min gikk sin gang.

Har du hatt en fin helg? Jeg vil gjerne høre hva du har brukt den til 😊 Etter middag skal vi endelig få hjem krolltoppen vår som har fått kose seg på Baroniet hundepensjonat mens vi har vært bortreiste. Det er ikke det samme å komme hjem til et hus uten Luna, så jeg gleder meg STORT til å hente henne hjem 😍

4 kommentarer om “HYTTETUR

  1. Høres koselig ut! her har jeg bare tatt livet med ro..gått turer og kost meg med masse godis! Flotte bilder! ha en god ny uke!

    Liker

  2. Så jille helg du he hatt det då☺ eg he hatt besøk av Anders å gått litt hjelp av han te husvask. Åsså va me heima i går å hadde lag med Jofrid å William. Fekk tatt mange bilda av karin❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s