GODE NYHETER

Hei alle eventyrglade sofaslitere ♥

Jeg har en storfin nyhet å dele med dere! Jobben jeg ble intervjuet for den 1. mars ble min 😁 Kroppen min ble fylt av 25% frykt og 75% glede når de ringte fra kontoret å sa at de ville tilby meg jobben. Jeg har alltid vært skrekkslagen for alt som er nytt i livet og lever i den troen om at jeg må kunne det jeg skal gjøre før jeg begynner med det 😅

Jeg hadde min aller første dag på mandag. Da fikk jeg omvisning i bygget og fikk hilse på mange av de ansatte. Jeg fikk beskjed om at de ikke hadde de store ambisjonene for meg denne dagen så jeg kunne bare slappe av. Etter å ha bli godt kjent med skuffer og skap var det lunsj tid. Her hadde de til min store skrekk kjøpt inn kake til meg. Jeg tok ikke sjangsen på å bli syk første dag på jobben så jeg måtte bare tilstå at jeg dessverre ikke kunne spise den på grunn av melkeintoleranse. Men det var ingen problem mente kakeinnkjøperen, hun skulle komme med ny kake i morgen uten melk! Her kan jeg bare legge til at jeg har fått verdens hyggeligste kolleger.

Dersom kjæresten din ikke kjøper nok blomster til deg kan jeg tipse om å skifte jobb, da gis det nydelige blomster både når du slutter i gammel og begynner i ny jobb 😉 (Dersom ikke hintet nådde frem Joakim, var dette et veldig subtilt hint til deg. Og dersom du ikke skjønte hva hintet hintet til, var det at jeg ønsker meg blomster. Det er sånne som vokser ute med forskjellige farger og fasonger. De lukter godt og du kan kjøpe de på hagesenteret eller i blomsterbutikken).

Det ble en tidlig avslutning på mandag, men på tirsdag ventet intensiv lytting, læring og notering. Vedkommende som har hatt jobben før meg kom innom for å lære meg det han hadde lært på 10 år, på denne dagen. Jeg hadde ørene på stilk og prøvde å suge til meg informasjon som en svamp suger til seg vann. Hodet var ganske fylt på slutten av dagen men jeg følte jeg hadde fått en litt bedre forståelse for jobben.

De neste dagene var det prøving og feiling som sto på kalenderen. Jeg fikk prøvdt ut litt av det jeg hadde lært og kjent litt på de forskjellige arbeidsoppgavene. Jeg kan allerede si at dette virker som en utrolig spennende jobb og jeg gleder meg masse til fortsettelsen.

4 kommentarer om “GODE NYHETER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s