KAFÉBESØK OG SÅNT

Hallo i nattmørket! ♥ Hvordan står det til?

Dette har vært en sånn dag der jeg har hatt planer sånn cirka hele dagen. Klokken 09.00 ringte vekkeklokken og hjernen min fikk på mirakuløst vis dratt den trøtte kroppen min inn i dusjen for en skikkelig oppkvikker. Klokken 09.30 ringte den lure Karoline for å sjekke om jeg faktisk var våken. Vi hadde nemlig avtalt og møte den fjonge Nandini på kafé Mocca idag tildlig. Disse fornuftige jentene hadde nemlig en teori om at det ikke var bare bare og få bord på en fredags formiddag. Javel, det må da være måte på tenkte jeg. Men jammen hadde de rett! Etter en stund kom det en gjeng med damer som på død og liv skulle skvise rumpene sine inn på det bittelille bordet rett bak oss. Så der ble jeg og den store rokokko stolen min sittende, midt iblandt dem. Dessverre for dem så gir jeg ikke så lett etter for gruppepress så de fant til slutt en ny lokasjon i det som så ut til å være Egersund’s eneste møtepunkt. 

Det var utrolig koselig å treffe disse damene igjen! Tydeligvis siden vi ble sittende både én og to og tre og en halv time der. Når min aller beste endelig hadde kjørt ifra Lye i retning Egersund, tok jeg beina fatt og begynte på ferden mot Tengs. Av en eller annen grunn ble jeg i kjempe humør av denne turen. Det var kaldt og godt utenfor boblejakken min, dagens siste solstråler viste høstfargene fra sin beste side, og Spotify spilte akkurat de rette sangene.

Så var det plutselig kveld. Og den hadde vi lovet bort til min flinke søster Silje og hennes kjappe samboer Geir. Steffen og Emil (de gullfine nevøene mine) hadde endelig fått seg Wee U som jeg og Joakim var så heldige og fikk prøve. Det var ikke akkuratt en selvtillits boost og bli slått av to gutter på seks og åtte år. Heldigvis gjorde de opp for seg senere da vi skulle leke Norske Talenter. Jeg holdt bokstavelig talt på å knekke sammen i latter av disse innslagene ♥ De hadde ihvertfall GOD underholdningsverdi.

Verdens beste ♥ Nå skal jeg prøve å få plass i sengen hvis jeg får dette ullteppet ned på gulvet. Ønsker dere alle en super lørdag imorgen!

4 kommentarer om “KAFÉBESØK OG SÅNT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s